Ovaj sajt je kao Spotify, ali sa zvucima prirode!

0

Za ljude koji vole da otkrivaju nove zvuke širom sveta, tu je novi sajt koji sakuplja zvuke prirode iz celog sveta i emituje ih besplatno za sve posetioce. Volite zvuke ptice, potoka, šume… iz dalekih delova sveta? Ovaj sajt je pravo mesto za vas!

Earth.fm njegovi autori opisuju kao „Spotify, ali sa zvucima prirode“ (otuda i naziv ovog članka). Možete skušati cvrkut ptica iz Malezije ili Indije, ili pak zvuke šume iz Gane.

Zvuke su sakupili razni dobrovoljci širom sveta koji su iskusili ove zvuke na mestima kao što su Brazil, Španija, Norveška, Novi Zeland i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Korisnici mogu kreirati svoje liste na kojima se mogu naći zvuci iz svakog dela sveta pa tako mogu jednim klikom „preleteti“ planetu kako bi slušali zvuke prirode iz druge države. Da biste dobili narednu nasumičnu državu, samo osvežite sajt.

zvuci-prirode-iz-celog-sveta-online-playlist
Primer plejliste

Na stranici „O nama“ je istaknuto da zvuci ptica i žubora vode mogu smanjiti stres i generalno poboljšati mentalno zdravlje.

Na sajtu se na svaka 3 dana pojavljuju novi zvuci prirode što je svakako veliki plus, pogotovo za one koji žele da puštaju ove zvuke u pozadini svakodnevno.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.