Ovaj sajt je kao Spotify, ali sa zvucima prirode!

Za ljude koji vole da otkrivaju nove zvuke širom sveta, tu je novi sajt koji sakuplja zvuke prirode iz celog sveta i emituje ih besplatno za sve posetioce. Volite zvuke ptice, potoka, šume… iz dalekih delova sveta? Ovaj sajt je pravo mesto za vas!

Earth.fm njegovi autori opisuju kao „Spotify, ali sa zvucima prirode“ (otuda i naziv ovog članka). Možete skušati cvrkut ptica iz Malezije ili Indije, ili pak zvuke šume iz Gane.

Zvuke su sakupili razni dobrovoljci širom sveta koji su iskusili ove zvuke na mestima kao što su Brazil, Španija, Norveška, Novi Zeland i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Korisnici mogu kreirati svoje liste na kojima se mogu naći zvuci iz svakog dela sveta pa tako mogu jednim klikom „preleteti“ planetu kako bi slušali zvuke prirode iz druge države. Da biste dobili narednu nasumičnu državu, samo osvežite sajt.

zvuci-prirode-iz-celog-sveta-online-playlist
Primer plejliste

Na stranici „O nama“ je istaknuto da zvuci ptica i žubora vode mogu smanjiti stres i generalno poboljšati mentalno zdravlje.

Na sajtu se na svaka 3 dana pojavljuju novi zvuci prirode što je svakako veliki plus, pogotovo za one koji žele da puštaju ove zvuke u pozadini svakodnevno.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *