WinWin i Emmi više ne postoje, sajtovi ne rade

Jedan od većih lanaca tehnike WinWin, i njegov brend Emmi, su prestali sa radom. Sajtovi su nedostupni, ali to neće nepovoljno uticati na postojaće kupce i porudžbine – navodi se na njihovim sajtovima.

Naime, kompaniju WinWin i brend Emmi kupila je kompanija Tehnomanija D.O.O. još 2019. godine i od tada je postojala zabuna među kupcima pošto smo imali tri različite firme (tj. brenda) ali je sve zapravo bila jedna firma. I lično sam bio malo zbunjen kada sam morao da odnesem uređaj kupljen u WinWin-u na reklamaciju pa su me slali u nekoliko filijala Tehnomanije.

Srećom, Tehnomanija je odlučila da sve uprosti: „Cilj nam je da imamo jedinstvenu mrežu maloprodaje i jedinstveno mesto za online kupovinu u okvirima jednog brenda.“ – navodi se na sajtovima WinWin i Emmi.

Šta ovo znači za krajnjeg kupca?

Znači da ćete sada sve poručivati preko sajta tehnomanija.rs (koji je inače skoro redizajniran i izrađen u Angular-u) tako da neće više biti zabune.

Ako imate nerešene/u obradi porudžbine na WinWin ili Emmi sajtovima, one će biti rešene,a nove porudžbine kreirate preko sajta Tehnomanije.

Sajtovi winwin.rs i emmi.rs više ne rade i trenutno samo stoji obaveštenje koji prenosim ispod:

Kompanija Tehnomanija donela je odluku da od 05.07. sajt WinWin prestaje sa radom, a mreža WinWin prodavnica nastaviće da posluje pod imenom Tehnomanija.

Cilj nam je da imamo jedinstvenu mrežu maloprodaje i jedinstveno mesto za online kupovinu u okvirima jednog brenda.

Fokusiranje na jedan brend omogućiće nam da vama, našim kupcima, pružimo bolje iskustvo kupovine.

Ova promena unutar same kompanije neće ni na koji način nepovoljno uticati na postojeće porudžbine i obaveze koje imamo prema vama, našim potrošačima:

Sve što ste poručili i kupili na WinWin sajtu biće vam dostavljeno u dogovorenom roku.

Sva vaša potrošačka prava možete da ostvarite kao i do sada putem kontakt centra, mejla ili u bilo kojoj Tehnomanija radnji.

Za sva dodatna pitanja se možete obratiti Kontakt centru na broj 011 30 30 003 i to radnim danima od 08 do 21 čas, a subotom i nedeljom od 09 do 21 čas, ili na mail adresu [email protected].

Hvala na razumevanju.

Tehnomanija D.O.O.

Novi sajt Tehnomanije

Kao što sam pomenuo, glavni sajt tehnomanija.rs ima novi dizajn. Ceo sajt je iskodiran u Angular-u po najnovijim standardima. Dizajn je dosta jednostavniji te je korišćenje sajta sada znatno lakše i prijatnije.

novi sajt tehnomanije 2022
Novi sajt tehnomanije (slikano 06.07.2022.)

Takođe, pošto koriste Angular, navigacija kroz sajt bi trebala da bude dosta brža i fluidnija nego ranije.

Jedino što me brine je što nemam istoriju porudžbina na novom sajtu. Ne znam da li još uvek nisu migrirali taj deo sistema, ili su obrisali sve ili je pak greška do mog naloga. Čisto da znate ako i vi nemate istoriju poručivanja da niste jedini.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *