Stigli su SteelSeries Arena zvučnici za gejmere

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas otkriva novu seriju zvučnika, specifično dizajniranih za gejmere – SteelSeries Arena.

Posle renomirane Arctis franšize, SteelSeries pokreće veliku revoluciju na tržištu gejming opreme sa novom serijom zvučnika – Arena 3, Arena 7 i Arena 9.

Zvučnici iz Arena serije pružaju imerzivni, visokokvalitetni surround zvuk, sa kojim ćete se osećati kao da ste deo sveta igre koju igrate. Jedan Arena set dolazi sa dva prednja zvučnika, jednim centralnim, dva bežična surround zvučnika, kao i jednim sabvuferom. Svaku individualnu frekvenciju možete podešavati pomoću Sonar Audio Software Suit softvera, prvog profesionalnog audio EQ softvera namenjenog gejmerima.

Sa vrhunskom akustikom i izuzetnim strukturnim kvalitetom, Arena zvučnici su specifično dizajnirani kako bi što bolje preneli atmosferu igre, pogotovo imerzivnih naslova kao što su Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption II, God of War, Call of Duty, Assassin’s Creed, Destiny 2, i mnogi drugi.

Arena 3

steelseries arena 3 zvucnici cena srbija
Arena 3

Arena 3 zvučnik kreira kristalno jasne visoke i srednje tonove, kao i moćan bas, i omogućava vam da do najsitnijih detalja čujete svaki korak, hitac i eksploziju u igri. Arena 3 poseduje standardnu žičnu i Bluetooth konekciju, kao i intuitivne kontrole, koje možete prilagoditi vašim ličnim preferencama. Njegov izuzetan strukturni kvalitet svodi distorzije u zvuku na minimum.

Arena 7

steelseries arena 7 zvucnici cena srbija
Arena 7

Sa vrhunskim zvukom, moćnim sabvuferom i dinamičnim RGB osvetljenjem, osećaćete se kao da ste uskočili u svet igre koju igrate. Sa standardnom USB konekcijom možete se povezati sa PC, Mac i PlayStation, dok se pomoću 3.5mm Aux priključka možete povezati sa mobilnim telefonom, tabletom, televizorom i drugim audio uređajima. Tu je naravno i opcija klasične, bežične Bluetooth konekcije.

Arena 9

steelseries arena 9 zvucnici cena srbija
Arena 9

Sa dva prednja zvučnika, jednim centralnim, dva bežična surround zvučnika, jednim sabvuferom i dinamičnim RGB osvetljenjem, Arena 9 gejmerima pruža ultimativno audio-vizuelno iskustvo. Kao prvi USB 5.1 gejming zvučnik na tržištu, Arena 9 nudi standardnu USB konekciju, Bluetooth, kao i 3.5mm Aux priključak pomoću kojeg se možete povezati sa mobilnim telefonom, tabletom, televizorom i drugim audio uređajima.

I još po nešto…

Za što potpunije iskustvo, SteelSeries nudi i Sonar Audio Software Suite, specifično dizajniran za ljubitelje video igara.

U tandemu sa Arena zvučnicima, SteelSeries je predstavio i Arena Wireless Mic, bežični, ClearCast SuperCardiod mikrofon, koji otklanja sve pozadinske tonove i šumove.

Cena

Arena 3, Arena 7 i Arena 9 zvučnici su dostupni na zvaničnoj SteelSeries stranici, i prodaju se po sledećim cenama:

  • Arena 3 – 149,99€
  • Arena 7 – 329,99€
  • Arena 9 – 599,99€
  • Arena Wireless Mic – 99,99€
  • SteelSeries Sonar Audio Suite – besplatno na: SteelSeries.com/gg/sonar
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *