Da li imate reflekse kao vozači Formule 1? Proverite Online!

Vozači Formule 1 moraju da imaju veoma dobre reflekse, pogotovo pri startu kada moraju da krenu čim se start svetla ugase. Što pre odreaguju, veću prednost će imati u odnosu na druge.

Kako bismo videli kako to izgleda, jedan developer je kreirao sajt gde možete testirati svoje reflekse. Na ovom sajtu imate svetla koja simuliraju ona na stazi.

Da biste testirali svoje reflekse, potrebno je da kliknete/tapnete ekran i svetla će se redom paliti. Kada se sva upale, budite spremni jer je potrebno da kliknete/tapnete ekran čim se svetla ugase.

Vreme od kada se svetla ugase do trenutka kada kliknete/tapnete ekran se meri u milisekundama – to vreme mora biti što kraće.

Recimo, prosek za vozače Formule 1 je oko 200ms. Moj najbolji rezultat je 107ms.

Isprobajte svoje reflekse na ovom linku: https://jan25.github.io/f1-lights/

Ako ste na računaru možete koristiti miša, a ako ste na telefonu onda prosto tapnite ekran bilo gde.

Slobodno napišite svoj najbolji rezultat u komentaru ispod.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *