Da li je ProtonMail zaista anoniman? (VIDEO)

1

Mnogi koriste ProtonMail misleći da im je anonimnost zagarantovana. Međutim, nijedan email nije 100% anoniman jer email tehnologija u osnovi nije kreirana sa idejom da prepiska bude anonimna.

ProtonMail je svakako bolja opcija od drugih klasičnih mejl servisa, ali nikako ne biste trebali da se oslanjate na njega (ni na bilo koji drugi mejl servis) ako želite da anonimno razmenjujete informacije sa nekim.

Pogledajte u video snimku više informacija na ovu temu, a ako tražite alternativu za anonimnu komunikaciju, obavezno pogledajte prethodni video.

Povezano:
1 komentar
  1. Miroslav kaže

    Dobar dan, ja licno koristim protonvpn i proton mail vec dve godine i nemam nikakvih problema. Na Proton mail sam se registrovao sa white web-a i nije mi trazio nikakav broj telefona vec sam posle registracije dodao broj i uradio verifikaciju po svojoj zelji. Placeni email nemam, ne treba mi i ne mogu da pisem ono sto ne znam. Dojave o bombama u Srbiji su slate sa proton email servisa tako je receno u vestima i opravdano je po meni da kontrolisu ko sta radi. Inace proton vpn sa stealth protokolom preko secure core servera i opcijom net shield radi super. Sve preporuke u svakom smislu. Pozdrav.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.