Instalacija ReVanced aplikacije – za početnike (+video)

ReVanced je naslednik popularne Vanced aplikacije sa nekoliko trikova u rukavu. U ovom uputstvu pokazujem korak-po-korak kako da je instalirate, a na kraju klipa sam objasnio zašto je ReVanced bolji od Vanced-a i zašto je Google neće (skoro) ugasiti.

Šta je ReVanced?

To je aplikacija pomoću koje možete modifikovati zvaničnu YouTube aplikaciju kako biste dodali/uklonili određene funkcije.

Recimo, možete ukloniti sve reklame sa YouTube-a, komentare, dodati SponsorBlock, vratiti brojač dislajkova… i slično.

Za rezultat imate originalnu YouTube aplikaciju ali sa nekoliko izmena koje ste vi lično birali.

Vanced vs. ReVanced – koja je razlika?

Prvo i osnovno, ReVanced je aplikacija pomoću koje modifikujete zvaničnu YouTube aplikaciju, dok je Vanced (bila) već modifikovana YouTube aplikacija.

ReVanced vam omogućava da vi lično modifikujete zvaničnu YT aplikaciju onako kako želite, dok Vanced to nije omogućavao.

ReVanced se zbog toga malo teže i duže instalira, dok se Vanced aplikacija instalirala dosta lako.

Sve u svemu, ReVanced ima dosta više opcija i može se reći da je naprednija od Vanced-a.

Uputstvo za instalaciju ReVanced

Pre nego što počnete, ovde ću ostaviti spisak linkova koji će vam trebati:

Video uputstvo:

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

2 komentara

  1. Jedno pitanje da li će trebati vremenom da se ažurira YouTube na novije verzije i dal će se to raditi preko ReVanced menadžera?

    • Treba da se uradi novi patch na novoj YT aplikaciji. Njihova Manager aplikacija nema još uvek integrisan update, rade na tome. Generalno, nema potrebe ažurirati sve dok radi bez problema. Ako se pojave problemi, onda verovatno treba nova verzija.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *