Stigla je nova Logitech Brio 100 Full HD web kamera

U današnjem hibridnom svetu, virtuelna komunikacija postala je norma. Ali, nije lako pronaći web kameru koja pruža zadovoljavajući kvalitet, a ne košta mnogo. Korisnicima je trebalo nešto novo i drugačije: dobro i pristupačno svakome. Kao i uvek, Logitech je tu da spasi dan!

Logitech Brio 100 Full HD je pristupačna web kamera sa ugrađenim mikrofonom i atraktivnim dizajnom koji će osvetliti vaš lični radni prostor i pomoći vam da izgledate i zvučite bolje prilikom svakog online video poziva.

Uvek ćete izgledati najbolje na kameri zahvaljujući Full HD 1080p rezoluciji i automatskoj balansu svetla Brio 100 kamere, što donosi jasnoću i svetlinu svim video pozivima. RightLight tehnologija povećava svetlinu za do 50%, kako bi smanjio senke, u poređenju sa prethodnim generacijama Logitech web kamera*. Takođe, možete prilagoditi vizuelne postavke pomoću jednostavne aplikacije Logi Options+.

Logitech-Brio-100-Full-HD-web-kamera-black

Zvučite bolje na svakom sastanku zahvaljujući ugrađenom mikrofonu Brio 100 kamere, koji osigurava da vas svi mogu jasno čuti u svakom pozivu. Pridružite se bilo kom video sastanku bez ikakvih problema, jer je Brio 100 kompatibilan sa platformama za video pozive kao što su Microsoft Teams, Zoom, Google Meet i mnoge druge. Ugrađeni zaštitni zatvarač pruža jednostavan i trenutan osećaj privatnosti između poziva ili kada se odjavljujete.

Pogledajte još neke Logitech proizvode koji idu savršeno uz ovu kameru:

U moru istih proizvoda, Brio 100 se ističe sa tri zabavne boje** – Grafit, Bela i Roza – tako da možete uskladiti svoj radni prostor ili dodati boje kako biste izrazili sebe, bilo da ste u kancelariji ili kod kuće.

Logitech-Brio-100-Full-HD-web-kamera-svbe-boje

Logitech, lider u oblasti web kamera, posvećen je stvaranju pravičnijeg i ekološki pozitivnijeg sveta, aktivno radeći na smanjenju emitovanja ugljen-dioksida. Plastični delovi Brio 100 koriste plastiku koja je reciklirana od strane potrošača – 77% za Grafit i 34% za Belu i Rozu. Ova web kamera je sertifikovana kao neutralna po pitanju emitovanja ugljen-dioksida, a ambalaža od papira dolazi iz šuma sertifikovanih od strane FSC™ i drugih kontrolisanih izvora.

Unapredite svoj radni prostor dodavanjem moćne i pristupačne Brio 100 Full HD web kamere na svoj monitor ili laptop kako biste izgledali i zvučali bolje tokom video poziva. Kamera je dostupna već danas po ceni od $39.99** na www.logitech.com.

* Veb kamera Brio 100 je testirana u odnosu na Logitech C270 veb kameru od strane Logitech-a. Testiranje je obavljeno u kontrolisanom okruženju a tokom dana, prosečno poboljšanje osvetljenosti lica korisnika bilo je 50%. Rezultati će se razlikovati
na osnovu stvarnih uslova osvetljenja.
** Dostupne boje i cena varira u zavisnosti od regiona.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *