Pebble 2 Combo: Elegantni duo za rad od kuće i na putu

Logitech Pebble 2 kao komplet miš i tastatura je stvoren za mlade i urbane sa SMART funkcijama i Spotify listom. Ovaj ikonički duo čini tastatura Pebble Keys 2 K380s i miš Pebble Mouse 2 M350s, a dostupan je u pet svežih boja – i izrađen od reciklirane plastike – kako biste se uklopili sa svojim omiljenim dodacima i estetikom radnog prostora.

Lagan, kompaktan i prenosiv Pebble 2 Combo uvek je spreman za pokret, tako da možete raditi onako kako želite, bilo da ste u pokretu ili kod kuće.

Ključne funkcije

Pebble-2-Combo-funkcije

Izaberite vašu Boju: Odaberite između tri sveže boje – napravljene od reciklirane plastike – kako biste se uklopili u svoj stil: Tonalni Grafit, Tonalni Beli, Tonalno Roze. Uz ovaj kombo se savršeno uklapa i nova Logitech Brio 100 Full HD web kamera.

Prilagodite na svoj način: Odmah pristupite pretrazi, snimanju ekrana i još mnogo toga pomoću Fn prečica na tastaturi. Koristite Logi Options+ aplikaciju za personalizaciju srednjeg tastera miša kako biste prebacivali svoju Spotify plejlistu ili slali emotikone, ili prilagodite 10 Fn tastera da rade kako želite.

Tihi tasteri za tihi rad: Uživajte u tihom kucanju na tastaturi i tehnologiji Silent Touch na mišu koja eleminiše 90% zvuka klika1.

Lakoća prebacivanja između uređaja: Povežite tastaturu i miš sa do tri uređaja putem Bluetooth-a ili Logi Bolt prijemnika – čak i sa različitim operativnim sistemima – i prebacujte se između njih jednostavnim pritiskom na Easy-Switch taster.

Duo za pokret: Minimalistička, tanka tastatura i elegantni, okrugli miš su veoma prenosivi i laki za nošenje, omogućavajući vam da postavite radno okruženje gde god da se nalazite.

Duže trajanje baterije: Tastatura ima trogodišnji vek baterije2 dok miš ima dvogodišnji vek baterije3 sa režimom automatskog spavanja za sate bezbrižnog korišćenja.

Odgovorno dizajniran: Pakovanje uređaja sadrži minimum 49% reciklirane plastike4

Specifikacije Proizvoda

Pebble-2-Combo-prikaz

Pebble Keys 2 K380s Dimenzije

Visina: 16 mm
Dužina: 279 mm
Širina: 124 mm
Težina: 415 g, uključujući baterije

Pebble Mouse 2 M350s Dimenzije

Visina: 26,2 mm
Širina: 58,7 mm
Dužina: 106,7 mm
Težina: 76 g, uključujući bateriju

Tehničke Specifikacije

Bežični domet: do 10 m5
Pebble Keys 2 K380s: Dve AAA alkalne baterije (pre-instalirane) i trogodišnji vek baterije
Pebble Mouse 2 M350s: Jedna AA alkalna baterija (pre-instalirana) i dvogodišnji vek baterije

Sistemski Zahtevi

Bluetooth

Obavezno: Bluetooth Low Energy
Windows® 10, 11 ili noviji
macOS® 11 ili noviji
iPadOS® 14 ili noviji (samo tastatura)
iOS 14 ili noviji
Android 9.0 ili noviji
Chrome OS™
Linux®

Logi Bolt Prijemnik (dolazi uz uređaj)

Obavezno: USB-A port
Windows® 10, 11 ili noviji
macOS® 11 ili noviji
Chrome OS™
Linux®

Logi Options+ Aplikacija

Obavezno: Pristup internetu za preuzimanje Logi Options+
Windows® 10 ili noviji
macOS® 11 ili noviji

Za kraj

Pebble 2 Combo od Logitech-a spaja stil i funkcionalnost u elegantnom paketu, pružajući vam sve što je potrebno za produktivnost uz dodatak ekološke svesti. Bez obzira da li radite od kuće, putujete ili samo želite dodati malo modernog dizajna svom radnom prostoru, ovaj combo će vas impresionirati svojom kompaktnošću, dugotrajnom baterijom i tihim performansama. Odaberite svoju boju, prilagodite svoje tastere i uživajte u bežičnom radu na više uređaja sa lakoćom. Pebble 2 Combo je savršen dodatak za svakog modernog profesionalca.

Napomene:

  1. Buka pri klikovima smanjena je za preko 90% u poređenju sa Logitech M185. Nivo dBA za kuckanje i klika levog tastera miša izmeren od strane nezavisne laboratorije na 1 metar ↩︎
  2. Vek trajanja baterije može da varira u zavisnosti od korisnika i uslova računara. ↩︎
  3. Vek trajanja baterije može da varira u zavisnosti od korisnika i uslova računara. ↩︎
  4. Pebble 2 Combo sadržaj plastike: Pebble Keys 2 K380s minimalno 49% reciklirane plastike i Pebble Mouse 2 M350s minimum 58% reciklirane plastike, isključujući plastiku u štampanom sklopu ožičenja i pakovanju. ↩︎
  5. Domet bežične mreže može da varira zbog uslova okoline i računara. ↩︎
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *