Napokon – izašao prvi GTA 6 trailer! Znamo i kada izlazi igra

Nakon (samo) 10 godina i gomile leak-ova, nezvaničnih slika i snimaka, napokon imamo prvi zvanični trailer za Grand Theft Auto 6! Ali to nije sve, trailer nam otkriva i kada će igra biti dostupna.

Da ne biste mnogo čekali, pogledajte odmah trailer ispod:

Kao što možemo videti, datum (tj. godina) izlaska je 2025. Da, načekaćemo se još malo, ali dobro, barem imamo nešto zvanično posle toliko godina čekanja.

Sudeći po broju lajkova i dislajkova na klipu, za ovih pola sata (koliko je klip dostupan online), sakupio je 2.2 miliona lajkova i samo 11 hiljada dislajkova od 8.2 miliona pregleda. Ovo pokazuje da su igrači veoma zadovoljni trailer-om.

Kako vam se čini igra, barem ovako na prvi pogled iz trailer-a?

Evo ukratko odgovori na česta pitanja:

Kada izlazi GTA 6?

Prema zvaničnom trailer-u koji je Rockstar objavio na svom YouTube kanalu, GTA 6 izlazi 2025. godine. Tačan dan još uvek nije poznat.

Koliko će GTA 6 koštati?

Zvanična cena igre nije objavljena, ali veruje se da će u početku nositi cenu kao i svi drugi popularni naslovi – dakle od 60 EUR pa na više.

Da li će biti još trailer-a za GTA 6?

Budući da je Rockstar ovaj prvi video nazvao „Grand Theft Auto VI Trailer 1“, veruje se da će ih biti još. Ipak, period od 3 godine je dug.

Koji je glavni lik u igri GTA 6?

U trailer-u smo mogli da čujemo ime „Lucia“

Na kojim uređajima će GTA 6 biti dostupan?

Prema Rockstar-u, GTA 6 će 2025. izaći za PlayStation 5 i Xbox X/S, ali ne i za PC. Citat: „Ponosno najavljujemo kako će Grand Theft Auto 6 izaći na PlayStation 5 sisteme za zabavu i Xbox Series X/S sisteme 2025.“ Ipak, verzija za PC će se pojaviti sigurno, samo malo kasnije.

Izvori: gameshopsrbija.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *