Nagradna igra – Mining

Nagradna igra traje 7 dana:

Kako učestvovati?

Lajkuj Saznaj Novo Facebook stranicu, pošalji poruku sa zahtevom za učešće u nagradnoj igri i dobićeš svoj unikatni link preko kojeg rudariš poene. Tvoj unikatni link je vezan za tvoj Facebook profil (sa kojeg si poslao/la poruku sa zahtevom) od trenutka generisanja istog.

O linku:

Svako dobija random link sa random ID koji sakuplja poene. Moguće je rudariti sa više uređaja pomoću jednog linka, svi poeni se sabiraju na serveru. Bitno: ukupan broj poena koji se vidi prilikom rudarenja se resetuje na 0 kada se stranica osveži, ali poeni ostaju na serveru!

Ko sve može da učestvuje?

Bilo ko ko ima računar/pametan telefon, internet konekciju i Facebook nalog (radi potvrde da iza linka stoji osoba a ne robot).

Kako se sakupljaju poeni?

Rudarenjem kriptovalute Monero pomoću procesora u računaru. Što je procesor jači više će poena izrudariti. Kako bi svako imao šanse da pobedi, moguće je rudariti na jednom linku sa više računara u isto vreme. Nije moguće rudariti iz više kartica u jednom veb pregledaču. Moguće je rudariti na jednom računaru iz dva različita veb pregledača ali oni dele procesor pa se time ništa ne postiže. Ukupan broj poena po linku će biti ažuriran na ovoj stranici s vremena na vreme.

Šta kada dobijem link?

 1. Otvoriš link u veb pregledaču po želji
 2. klikneš na „Pokreni“
 3. Možeš smanjiti ili povećati broj niti procesora pomoću tastera plus i minus (+ i -)

Što više niti to je rudarenje brže i generiše se više poena! Skripta će krenuti da rudari u tom trenutku i videćeš statistiku kao i grafik. Možeš pauzirati klikom na „Pauziraj“.

Nagrade:

 1. mesto – Jedna Steam igra po želji sa ove liste: LimboStronghold Crusader 2Duke Nukem ForeverHuman: Fall FlatCities in Motion 2DMC Devil May Cry
 2. mesto – Xiaomi USB ventilator + iPhone IR remote + Dodatni taster za telefon
 3. mesto – Punjač za kola sa 2 porta (1.0A i 2.1A) i microUSB kabel + Xiaomi USB LED lampa

Novac koji se izrudari je namenjen za nagrade. Ukoliko se ne izrudari dovoljno novca za navedene nagrade, dodaću. Ukoliko se izrudari više, taj višak će biti sačuvan za naredne nagradne igre.

Opšta pravila:

 • Jedna osoba može da učestvuje samo sa jednim linkom
 • U slučaju da po isteku ove nagradne igre PC igra, koja se dodeljuje za prvo mesto, bude nedostupna za kupovinu zameniće je neka druga koja je u tom trenutku dostupna.
 • Učesnici koji osvoje drugo i treće mesto moraju da se jave preko Facebook stranice bloga radi prikupljanja podataka potrebnih za dostavu nagrada.
 • Učesnik koji osvojio prvo mesto mora da se javi preko Facebook stranice bloga sa imenom igre koju je izabrao.
 • Pobednik koji se ne javi, ili ne odgovori na poruku, u roku od 24h gubi pravo na nagradu i sledeći na listi učesnik zauzima njegovo mesto.
 • Ako dva (ili više) učesnika na kraju nagradne igre budu imala isti broj poena, pobednik će biti odabran nasumično pomoću sajta random.org (dokaz će biti priložen).

Tehnički uslovi potrebni za rudarenje:

 • Internet konekcija
 • Računar/pametan uređaj
 • Veb pregledač novijeg datuma
 • Omogućeno učitavanje JavaScript-i