Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Podrži blog

Vođenje ovog bloga zahteva mnogo vremena i novca. U proseku na dan blog mi oduzme 2/3 vremena, a zahteva i određena novčana sredstva kako bi samo bio online. Zbog toga se na blogu nalaze reklame koje generišu jedva dovoljan prihod samo za blog. Ogroman procenat korisnika blog posećuje sa AdBlock alatom i zbog toga je na ivici opstanka!

Bez obzira na to, sav sadržaj bloga je dostupan i korisnicima koji koriste alate za blokiranje reklama, i onima koji ne koriste. Ipak, kako bi blog opstao potrebna je i vaša podrška.

Kako možete pomoći?

donirajte-sn

Ukoliko ne želite da isključite AdBlock za ovak blog, možete jednostavno uplatiti sumu novca po želji na moj PayPal nalog ili postati Patron (vidi kako). Svaki evro je dobrodošao i ja ću vam biti mnogo zahvalan.

PayPal: https://www.paypal.me/SMarjanov

Patreon: https://www.patreon.com/saznajnovo

iskljucite-adblock-sn

Još jedan način da pomognete, a da vas lično ništa ne košta, jeste da omogućite reklame za ovaj blog. Reklame ne iskaču i ne smetaju prilikom čitanja. Veštačka inteligencija je zadužena za plasiranje reklama tako da se balansira prikaz reklama sa korisničkim iskustvom. I da ne kliknete ni na jednu, samim tim što ste ih učitali se računa i pomaže blogu. Ako želite da omogućite reklame za ovaj blog, pogledajte uputstvo OVDE.

podelite-sn

Još jedan način koji vas ništa ne košta jeste deljenje objava. Ako vam se dopadne neki članak bio bih zahvalan ako biste ga podelili negde. Na taj način ne pomažete samo ovom blogu već i vašim prijateljima koji će tako saznati nešto novo i korisno.

Koju god opciju da izaberete budite sigurni da ste pomogli u radu ovog bloga! Hvala što čitate blog.

Donatori:

gold-donator-5-patreon Patreon 5$ Tier:

PayPal:

Jovan Obradović (5$)

Zaviša Njagojević (7$)