Podrži blog

Vođenje ovog bloga zahteva mnogo vremena i novca. U proseku na dan blog oduzme 2/3 vremena autoru, a zahteva i određena novčana sredstva kako bi samo bio online. Zbog toga se na blogu nalaze AdSense reklame koje generišu jedva dovoljan prihod samo za blog. Ogroman procenat korisnika blog posećuje sa AdBlock alatom (o čemu sam pisao) i zbog toga je na ivici opstanka.

Bez obzira na to, sav sadržaj bloga je dostupan i korisnicima koji koriste alate za blokiranje reklama, i onima koji ne koriste. Ipak, kako bi blog opstao potrebna je podrška korisnika.

Kako možete pomoći?

 

1) Ugasite AdBlock

Još jedan način da pomognete, a da vas lično ništa ne košta, jeste da omogućite reklame za ovaj blog. Reklame ne iskaču, ne smetaju prilikom čitanja, nalaze se oko članka. I da ne kliknete ni na jednu, samim tim što ste ih učitali se računa. Ako želite da omogućite reklame za ovaj blog, pogledajte uputstvo u vidu GIF animacije OVDE.

2) Donacije

A možete i jednostavno uplatiti sumu novca po želji na moj PayPal nalog – https://www.paypal.me/SMarjanov

3) Deljenje

Još jedan način koji vas ništa ne košta jeste deljenje sadržaja. Ako vam se dopadne neki članak bio bih zahvalan ako biste ga podelili negde. Na taj način ne pomažete samo ovom blogu već i vašim prijateljima koji će tako saznati nešto novo i korisno.

Koju god opciju da izaberete ja ću vam biti veoma zahvalan i budite sigurni da ste pomogli u radu ovog bloga.