Ad

Podrži blog

Vođenje ovog bloga zahteva mnogo vremena i novca. U proseku na dan blog mi oduzme 2/3 vremena, a zahteva i određena novčana sredstva kako bi samo bio online. Zbog toga se na blogu nalaze reklame koje generišu jedva dovoljan prihod samo za blog. Ogroman procenat korisnika blog posećuje sa AdBlock alatom i zbog toga je na ivici opstanka!

Bez obzira na to, sav sadržaj bloga je dostupan i korisnicima koji koriste alate za blokiranje reklama, i onima koji ne koriste. Ipak, kako bi blog opstao potrebna je i vaša podrška.

Kako možeš pomoći?

#1 Doniraj preko PayPal-a

5% sakupljeno
PayPal

Ukupno: 10,00€

ili doniraj preko Patreon-a

#2 Doniraj preko Patreon-a

Minimalna podrška

2$/m

Minimalna suma novca koju možete donirati – HVALA!

Pravi fan

5$/m

Ti si pravi fan! Ovaj paket ti omogućava pristup ekskluzivnom sadržaju.

Ultra fan

10$/m

Ti si ultra fan! Uz ovaj paket ostvaruješ još i mogućnost da zatražiš pomoć, savet, predlog… u vezi računara, telefona i tehnologije generalno.

#3 Isključi AdBlock za ovaj blog

Još jedan način da pomognete, a da vas lično ništa ne košta, jeste da omogućite reklame za ovaj blog. Reklame ne iskaču i ne smetaju prilikom čitanja. Veštačka inteligencija je zadužena za plasiranje reklama tako da se balansira prikaz reklama sa korisničkim iskustvom. I da ne kliknete ni na jednu, samim tim što ste ih učitali se računa i pomaže blogu. Ako želite da omogućite reklame za ovaj blog, pogledajte uputstvo OVDE.

#4 Podeli blog

Još jedan način koji vas ništa ne košta jeste deljenje objava. Ako vam se dopadne neki članak bio bih zahvalan ako biste ga podelili negde. Na taj način ne pomažete samo ovom blogu već i vašim prijateljima koji će tako saznati nešto novo i korisno.

Spisak donatora:

PayPal

Anonimni korisnik

Anonimni Donator

5,00€ 23. maj, 2020
Anonimni korisnik

Anonimni Donator

5,00€ 20. maj, 2020
LZ

Ljubomir Zivkovic

5,00€ 12. maj, 2020
JO

Jovan Obradović

5,00€ 18. sep, 2019
N

Zaviša Njagojević

10,00€ 17. jul, 2019

Patreon