xiaomi-mikey

Mi Key – pregled

Mi Key je dodatno dugme za vaš Android uređaj koje možete programirati. Mi Key je veoma mali i jeftin dodatak, što ga čini dostupnim velikom broju korisnika.

Staje u 3.5 mm Jack ulaz za slušalice i gotovo je neprimetan. Kroz aplikacije možete podesiti šta da se desi, pokrene, uključi, isključi ako pritisnete jednom, dva puta, tri, itd.

xiaomi-mi-button-970x0
Mi-Key-03
MI-Key-1

Radi kao i svako drugo hardversko dugme, reaguje i kada je ekran ugašen (ako vi tako podesite) pa tako možete npr. uslikati nešto na brzinu prostim klikom na dugme bez uključivanja ekrana i pokretanje kamere.

Mi Key je dosta jeftin, može se naći za oko 3 dolara (od 200 do 300 dinara), a dostava je uglavnom besplatna. Ispod se nalaze link gde možete kupiti Mi Key, kao i uputstvo kako da kupite. Pogledajte i video pregled na kraju.

Mi Key – Aliexpress

Kako kupiti – https://www.saznajnovo.com/2014/09/kako-kupovati-sa-kineskih-sajtova/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *